Kedves Zoltán!
Nem vagy Te furamuki! Na jó egy kicsit.

De szerintem itt mindenki az egy kicsit. Mint írod A HUP-on is komoly elmebaj jeleiként kezelik, ha valaki nem a nagy kedvenc distrok közül valamelyikkel foglalkozik. Én is kaptam már hideget meleget máshol, hogy mit akarok én azzal a kis játékszerrel. Nem látják be azt, hogy nem kell egy kiadásnak 3-4GB méretűnek lennie ahhoz, hogy meg tudjon vele oldani valamit az ember. Én kb két és fél éve nyüstölöm a Puppyt. Nekem eddig olyan nagy hiányérzetem nem volt, lényegében mindent meg tudtam oldani eddig. Két dolgot nem, van két őskövület scanner-em és egy web kamerám amit nem sikerül életre lehetni eddig.
Azt leszögezném viszont, hogy akikkel Te itt a legtöbbet beszélgetsz mindannyian tettünk le az asztalra valamit, jó nem írtunk mind könyvet, Kros kolléga viszont igen, sőt szakdolgozatot írt "belőlünk", megjelentünk a PcWord magazinban egy jó nagy cikkel, hála megint csak Kros kollégának, van egy remek fórumunk és saját tárhelyünk nagyon szép program gyűjteménnyel köszönet érte Kami és Vödör kollégáknak, szép is a weboldalunk hála Watcher kollégáknak, van egy csomó jópofa scriptünk, bigyónk és sok hasznos tapasztalatunk Patikulusznak hála, Kzprog addig "nyüstölt" minket és persze leginkább saját magát, amíg rittyentett egy szép TurboPuppy-t, Gojko "ex"kolléga sokat tette a magyarításokhoz. Kami készített olyan Puppletteket, amik igen nagy sikert arattak külföldön is, több youtube-os felvétellel találkoztunk illetve elismerő hozzászólásokkal. Kors koléga továbbá hozzájárult az utf-8 probléma megoldásához.
És még sorolhatnám, biztosan ki felejtettem sok mindent és sok mindenkit, elnézést kérek érte ha valakit megbántanék. Szóval nekünk szép nagy asztalunk van már telepakolva. Persze ez annak aki nem foglalkozik a Puppy-val fabatkát sem ér.
De, hogy a Blöff című filmből idézzek "Ne kezdjük itt egymás ...szát szopogatni!"
Mindennek köszönhetően összegyűlt annyi tudás anyag és tapasztalat, hogy egy újonc, mint mondjuk Te is -ha meg nem sértelek- képes két három hét leforgása alatt olyan dolgokra, hogy saját pupplet készítésébe tud kezdeni. Ráadásul nem is akármilyenbe. Ehhez mindenképp gratulálok neked!!!.
Amit mindenképp el kell ismernem és ezzel biztos vagyok benne, hogy többen egyetértenek, hogy nagyon jót tettél a fórumnak, mert ekkora forgalom már rég volt nálunk. Sőt kimondottan unalmas volt már az elmúlt pár hónap. Jól felkavartad az állóvizet!

És hoztál bizony olyan dolgokat közben amik nagyon jól jöhetnek mindannyiunknak.
Ami többeket bosszantott, köztük engem is, mindeközben, hogy összevissza csapongtál, egyszerre nagyon sok mindent akartál szerintem. Sokszor mi sem tudtuk követni a kérdés dömpinget, sokszor viszont már meg is adtuk a választ a kérdésedre, de vagy nem vetted észre, vagy nem értetted amit írtunk, vagy csak átsiklottál felette, vagy csak épp mással voltál elfoglalva, de közben többünknek alaposan bele tudtál mászni a lelkivilágába. Például, biztos emlékszel, hányszor leírtam neked, hogy hogyan használd a nyelvi csomagokat, ezek után mit kaptam vissza, némi fikázást, majd mikor végre kipróbáltad, azt se mondtad fapapucs. Majd jött a start menü problémád, azt is megválaszolom, megint nem érted, egy két hozzászólás eltelik, működik. És hasonló másokkal is előfordult. Azokról nem nyilatkozom, mert nem az én ingem.
A fő misszió az volt a kezdetekkor, hogy hátrányos helyzetű iskoláknak tudjunk adni használható OS-t az elavult, régi hardver parkjukra, ezért is készültek, készülnek a SuliPuppy, Barczi Puppy, a BrowserLinux, és Kzprog féle TurboPuppy kiadások.
Én személy szerint nagyon örülök, hogy megtaláltál minket, illetve a Puppy-t, biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos fórumtárs vagy és leszel, és sok sok érdekes dolgot kapunk majd Tőled, illetve Te is tőlünk.
Majd csak összeszokunk!!!